Vi hjelper Byggebransjen med å vinne flere

prosjekter

Drømmer du om å sprenge dine salgsmål og ekspandere bedriften din? Da kan vi hjelpe deg med å lage en ustoppelig leads genererende system som konverterer brukere av sosiale medier til ivrige fans av dine produkter eller tjenester!

Unngå tap av kunder, og fall i omsetning. La oss hjelpe deg med leadsgenerering

Flere Leads

Flere leads = mer penger. Mer penger = mer fritid! La oss hjelpe deg å vokse bedriften din så du kan slappe av og nyte livet.

Forutsigbarhet

agenturer med et konsistent leads-system kan ha mye mer moro med å vokse og utvikle sin virksomhet, da salget ikke hopper rundt som en vill fjær, men heller går i en jevn og forutsigbar retning!

Skalerbarhet

Med en enkel tilnærming til markedsføring i sosiale medier, kan du enkelt skalere kampanjene dine og øke antallet kunder etter behov

Opplev suksess med vår Markedsføringsystem

Spar tid og energi ved å unngå konkurransen om kunder. Velg vår plattform for eksklusiv eksponering til 2.3 millioner potensielle kunder per dag.

Hvordan Funker Det?

1

Book Konsultasjon

Vi starter prosessen med en konsultasjon for å avgjøre hvor mange leads du trenger.

2

Lead Generering

Vi starter generering av nye ferske leads.

3

Motta leads

Motta leads på din epost i realtime.

FAQ's

Hvor mye koster det?

Investeringen din er delt i to. Du gjør en første investering til META for å dekke annonsekostnadene. Vår prismodell kan tilpasses etter dine behov, enten som et månedlig abonnement eller per kundebasis. Vi jobber med deg for å finne en løsning som passer best for din virksomhet."

Jobber dere kun med store bedrifter?

Vi elsker å jobbe med ambisiøse små bedrifter med drømmen om å bli store. Det er alltid spennende å være en del av reisen og bidra til å transformere en liten bedrift til en vellykket organisasjon med flere avdelinger.

Hvor stort budsjett bør jeg ha?

For å få maksimal effekt av vår markedsføring i sosiale medier, anbefaler vi et minimumsbudsjett på 10.000,- per måned. Meta annonser er drevet av maskinlæring og trenger investering for å lære og forbedre seg. Jo mer vi investerer, jo smartere blir maskinen og jo bedre resultater vil du se over tid.

Har dere lange kontrakter

Vårt mål er alltid å overgå forventningene til våre kunder gjennom våre resultater. Derfor har vi ingen bindingstid på våre kontrakter, med en oppsigelsestid på 30 dager. Du har frihet til å avslutte samarbeidet med oss når som helst dersom du ikke er fornøyd med resultatene.

Book en Gratis 15 min konsultasjon

Pick a Date and Time

MonTueWedThuFriSatSun
27
28
29
30
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
1
2
3
4
5
6
7
Timezone

Available Starting times for Tue, Jun 18, 2024

Vi Kan Hjelpe Deg!

La oss hjelpe deg med å øke salget ditt og skaffe deg flere kunder gjennom målrettet Facebook og Instagram-annonsering.


Book en gratis konsultasjon for en uforpliktende samtale om hvordan vi kan hjelpe deg og din bedrift.

466 56 155

Om Oss

Click Lab tilbyr et fullpakket markedsføringssystem for bedrifter som ønsker å vokse gjennom sosiale medier. Vi skreddersyr våre tjenester for å oppfylle kundens unike behov og mål. Ved å samarbeide med Click Lab kan kundene spare tid og fokusere på å drive sin virksomhet fremover, mens vi tar oss av alt arbeidet med Leads generering. Kundene vil også oppleve økt synlighet, engasjement og salg, noe som kan føre til økt inntjening. La Click Lab hjelpe deg med å nå dine mål gjennom sosiale medier - spar tid og tjen mer penger samtidig!

Navigasjon

Tjenester

Kontakt Oss

Flere tjenester

Lokal Markedsføring

CRM Markedsføring

kontakt oss

eb@clicklab.no

466 56 155

© Copyright 2023. Clicklab.no All rights reserved.